AKCENTA CZ se stala partnerem České golfové asociace hendikepovaných

    14. 02. 2017

    Image

    Hradec Králové, 15. 2. 2017 – AKCENTA CZ, platební instituce, která realizuje pro exportéry a importéry zahraniční platební styk a devizové operace, se stala partnerem České golfové asociace hendikepovaných (CZDGA). Partnerství se týká jak CZDGA TOUR, tak také dalších činností asociace, která sdružuje více než 180 hráčů s různými druhy postižení.

    Zatímco s golfem se naše společnost spojuje teprve několik let, charitativní činnosti a podpoře hendikepovaných se věnujeme dlouhodobě. Velmi rádi jsme proto přijali nabídku CZDGA na partnerství. Je úžasné vidět, jak dokáží zdravotně znevýhodnění hráči s optimismem a zarputilostí bojovat se svým hendikepem – jak golfovým, tak životním. Pro řadu z nich se to stává cestou zpět do plnohodnotného života,“ řekl k partnerství Milan Cerman, předseda představenstva společnosti AKCENTA CZ.

    Jsme velmi rádi, že se AKCENTA CZ stala pro tento rok našim partnerem. Sport hendikepovaných je stále mimo hlavní pozornost sponzorů, přitom je to ale právě sport, který pomáhá těmto lidem se poprat s nepřízní osudu a těžkostmi, které jim jejich postižení přináší,“ zhodnotil Tomáš Prouza, viceprezident České golfové asociace hendikepovaných, a dodal: „Praktickým příkladem může být speciální projekt Golf bez bariér, který jsme odstartovali v roce 2012. Jeho hlavní myšlenkou je umožnit co největšímu počtu dětí, mládeže a dospělých s tělesným (zdravotním) postižením přístup ke sportovní aktivitě - golfu hendikepovaných a tím jim usnadnit nejen sportovní, ale také sociální a společenské začlenění do běžného života a dění v místě jejich bydliště.“

    Více informací o CZDGA najdete na http://www.czdga.cz

    Více informací o společnosti AKCENTA CZ najdete na: www.akcentacz.cz

    Profile picture of the author of the article

    Autor článku:

    Jan Vlček

    Jan působí ve společnosti Akcenta již více než deset let. S bohatými zkušenostmi a hlubokými znalostmi v oboru, je pro společnost neocenitelným přínosem. Janovy inovativní strategie a detailní přístup k PR činnostem nejenže posilují značku Akcenty, ale také aktivně přispívají k rozvoji celého PR sektoru.

    Newsletter
    Finanční trhy se mění velmi rychle. V Akcentě s nimi držíme krok
    Akcenta Logo

    Chci se stát klientem

    Akcenta Logo
    © 2024 AKCENTA CZ a.s.

    GDPR

    Cookies

    Facebook
    Instagram
    LinkedIn
    Youtube